Login    Register
User Information
Username:
Password:
We are a free and open
community, all are welcome.
Click here to Register
Sponsored
Who is online

In total there are 39 users online :: 3 registered, 0 hidden and 36 guests


Most users ever online was 218 on Wed Dec 07, 2016 6:58 pm

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot] based on users active over the past 5 minutes

The Team
Administrators
Global Moderators
global_moderators.png CS

Screwy Forums or Something

All non-spudgun related discussion goes here such as projects, theories, serious questions, etc. All "off-topic" posts (aka useless posting, determined by moderators) will be removed.
Sponsored 
  • Author
    Message

Screwy Forums or Something

Unread postAuthor: julz » Mon May 02, 2005 11:31 pm

hi. i have spudfiles in my favourites and it logs me in automatically. problem is whenever i go to the forums page i have to goto all the sections cos it doesn't uopdate and say what is new and where the new posts are. i use firefox. any ideas?
  • 0

User avatar
julz
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 178
Joined: Mon Apr 18, 2005 12:54 am
Location: australia
Reputation: 0

Unread postAuthor: julz » Tue May 10, 2005 3:03 am

anyone? im still getting this prob.
  • 0

User avatar
julz
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 178
Joined: Mon Apr 18, 2005 12:54 am
Location: australia
Reputation: 0

Unread postAuthor: PCGUY » Wed May 11, 2005 8:25 pm

Woops... sorry I missed this post. What do you have set under the Privacy Settings in Firefox? (Tools>Options>Privacy Settings).

Also can you try this under Internet Explorer and tell me if it still happens? Thanks.
  • 0

Yes, I am the guy that owns & operates SpudFiles (along with our extremely helpful moderators).
User avatar
PCGUY
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1576
Joined: Wed Aug 18, 2004 10:54 pm
Location: Illinois
Country: United States (us)
Reputation: 19

Unread postAuthor: julz » Thu May 12, 2005 2:32 am

well, i used to go to the home page and then the forums but i noticed that if i type the url it works fine. cookies are enabled and the cache is set to 50000kb. thanks.
---Julz
  • 0

User avatar
julz
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 178
Joined: Mon Apr 18, 2005 12:54 am
Location: australia
Reputation: 0

Unread postAuthor: drac » Thu May 12, 2005 3:53 am

I also have a problem similar to this. When I log in, it says tat there are # new messages since I last loged on, but in the forums, all the topics show up active, even the ones on the second and third pages.
  • 0

User avatar
drac
Moderator
Moderator
 
Posts: 916
Joined: Sun Apr 24, 2005 8:56 am
Location: North Collins, NY
Country: United States (us)
Reputation: 2

Unread postAuthor: CS » Thu May 12, 2005 5:35 pm

I love spudfiles but the only problem i have is when ever i go to another screen name for windows or for the internet i cant log onto spud files. I type in all the right stuff and then i click ok then it loades the same exact screen as before. Is this just me or are other people having this same problem.
  • 0

User avatar
CS
Donating Moderator
Donating Moderator
 
Posts: 1897
Joined: Fri Feb 18, 2005 5:32 pm
Location: Southern Utah
Country: United States (us)
Reputation: 4

Unread postAuthor: PCGUY » Thu May 12, 2005 5:39 pm

I think that's just you... but what do you mean when you go to another screen name for the internet?

And what exactelly does it do, just not let you login and bring you back to the login page or does it give you some type of message?
  • 0

Yes, I am the guy that owns & operates SpudFiles (along with our extremely helpful moderators).
User avatar
PCGUY
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1576
Joined: Wed Aug 18, 2004 10:54 pm
Location: Illinois
Country: United States (us)
Reputation: 19

Sponsored

Sponsor
 


Unread postAuthor: spudshot » Thu May 12, 2005 5:52 pm

i cant see any of the images, i told PC about it, anyone else have that prob?
  • 0

Image

spudshot
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 1036
Joined: Sun Oct 03, 2004 7:16 am
Reputation: 0

Unread postAuthor: CS » Thu May 12, 2005 10:36 pm

Its for both internet and xp login thing. And when i log in it will take me to the home page and wont show any error messages but im not logged in. Its proably just me because my computer is retarded and has emitoinal problems(got dumped by a another computer).
  • 0

User avatar
CS
Donating Moderator
Donating Moderator
 
Posts: 1897
Joined: Fri Feb 18, 2005 5:32 pm
Location: Southern Utah
Country: United States (us)
Reputation: 4

Unread postAuthor: PCGUY » Fri May 13, 2005 4:54 am

spudshot wrote:i cant see any of the images, i told PC about it, anyone else have that prob?

What do you mean, can't see any images?

And it's probally your comp. When you login with the quick login at the top it's supposed to take you back to the home page, but is supposed to show you loged in.
  • 0

Yes, I am the guy that owns & operates SpudFiles (along with our extremely helpful moderators).
User avatar
PCGUY
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1576
Joined: Wed Aug 18, 2004 10:54 pm
Location: Illinois
Country: United States (us)
Reputation: 19

Unread postAuthor: spudshot » Fri May 13, 2005 11:53 am

all i see are the <img src= lines
  • 0

Image

spudshot
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 1036
Joined: Sun Oct 03, 2004 7:16 am
Reputation: 0

Unread postAuthor: PCGUY » Fri May 13, 2005 1:55 pm

Ok for the people having login/new post issues, can you please try on another computer to see if it does the same thing?

And Spudshot, I checked out your profile and for some reason you turned HTML off, so I turned it back on, you should be able to see images fine now.
  • 0

Yes, I am the guy that owns & operates SpudFiles (along with our extremely helpful moderators).
User avatar
PCGUY
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1576
Joined: Wed Aug 18, 2004 10:54 pm
Location: Illinois
Country: United States (us)
Reputation: 19

Return to Non-Spudgun Related Discussion

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Reputation System ©'