Login    Register
User Information
Username:
Password:
We are a free and open
community, all are welcome.
Click here to Register
Sponsored
Who is online

In total there are 74 users online :: 4 registered, 0 hidden and 70 guests


Most users ever online was 155 on Mon Aug 15, 2016 1:40 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot] based on users active over the past 5 minutes

The Team
Administrators
Global Moderators
global_moderators.png CS

Hamachi

All non-spudgun related discussion goes here such as projects, theories, serious questions, etc. All "off-topic" posts (aka useless posting, determined by moderators) will be removed.
Sponsored 
  • Author
    Message

Hamachi

Unread postAuthor: flamerz14 » Sat Jul 14, 2007 8:27 am

Does any1 here use hamachi network with CS 1.6? I have connected to my friend's server but we cant see each other's room in CS. Tried switching off firewall but no difference.

Help Appreciated!
  • 0


flamerz14
Captain
Captain
 
Posts: 322
Joined: Thu Nov 30, 2006 11:02 pm
Reputation: 0

Unread postAuthor: FiveseveN » Sat Jul 14, 2007 9:35 am

I've used it to play AvP (no problem there), I don't think I've tried CS. Could be a firewall problem. Be sure to add the needed ports (27030-27039 TCP and 1200,27000-27015 UDP) to the allowed list.
  • 0

User avatar
FiveseveN
Captain
Captain
 
Posts: 337
Joined: Fri Oct 14, 2005 5:48 am
Location: Nowhere
Reputation: 0

Unread postAuthor: flamerz14 » Sun Jul 15, 2007 3:35 am

add the ports to where? and also, dosen't the "add port" function only allow 1 port at a time?
  • 0


flamerz14
Captain
Captain
 
Posts: 322
Joined: Thu Nov 30, 2006 11:02 pm
Reputation: 0

Return to Non-Spudgun Related Discussion

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot]

Reputation System ©'