Login    Register
User Information
Username:
Password:
We are a free and open
community, all are welcome.
Click here to Register
Sponsored
Who is online

In total there are 52 users online :: 5 registered, 0 hidden and 47 guests


Most users ever online was 218 on Wed Dec 07, 2016 6:58 pm

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], MSNbot Media, Yahoo [Bot] based on users active over the past 5 minutes

The Team
Administrators
Global Moderators
global_moderators.png CS

What is this? I dont even..

Comments, Suggestions, Questions, anything to do with the website or community it's self. This is a place to express thoughts about making this community better.
Sponsored 
  • Author
    Message

What is this? I dont even..

Unread postAuthor: Lockednloaded » Sun Apr 24, 2011 9:35 pm

Whats going on here...
  • 0

Attachments
wtf sf.png
They are both clickable links to "new topic" and "reply"
I love lamp
User avatar
Lockednloaded
Major General
Major General
 
Posts: 1558
Joined: Thu Sep 03, 2009 9:38 pm
Location: Texas, USA
Reputation: 0

Unread postAuthor: mark.f » Sun Apr 24, 2011 10:03 pm

Uh, what?

That's... odd. Maybe download and run MBAM to see if you have any critters?
  • 0

User avatar
mark.f
Donating Member
Donating Member
 
Posts: 3464
Joined: Sat May 06, 2006 11:18 am
Country: United States (us)
Reputation: 21

Unread postAuthor: jrrdw » Sun Apr 24, 2011 10:14 pm

They should be 2 buttons just like at the top of the web page. What page are you seeing this on?
  • 0

Attachments
Buttons.jpg
Normal Look
Last edited by jrrdw on Sun Apr 24, 2011 10:19 pm, edited 1 time in total.
When life gives you lemons...throw them back they suck!
User avatar
jrrdw
Donating Moderator
Donating Moderator
 
Posts: 6539
Joined: Wed Nov 16, 2005 5:11 pm
Location: Maryland
Country: United States (us)
Reputation: 25

Unread postAuthor: Zeus » Sun Apr 24, 2011 10:18 pm

Looks like an add perhaps. LnL, you are a Moderator, surely you can use your l33t skillz to figure it out.

Maybe the page loaded funny and an advert was misplaced. Had you refreshed the page before it came up, you could have pressed the compatibility view button.

Definitely check for bugs though, I lost everything on another computer to a virus. Lost everything on this laptop to, though the hard drive failed. Still missing a few .pdfs I think I'll never find again
  • 0

/sarcasm, /hyperbole
User avatar
Zeus
Major General
Major General
 
Posts: 1422
Joined: Tue Oct 27, 2009 7:34 pm
Location: 'Straya, C*nt
Reputation: 2

Unread postAuthor: jrrdw » Sun Apr 24, 2011 10:25 pm

You know what, I'm just going to send this right to PCGUY so no more need to speculate...
  • 0

When life gives you lemons...throw them back they suck!
User avatar
jrrdw
Donating Moderator
Donating Moderator
 
Posts: 6539
Joined: Wed Nov 16, 2005 5:11 pm
Location: Maryland
Country: United States (us)
Reputation: 25

Unread postAuthor: Lockednloaded » Sun Apr 24, 2011 11:06 pm

It was happening all day, but now its back to normal...weird
  • 0

I love lamp
User avatar
Lockednloaded
Major General
Major General
 
Posts: 1558
Joined: Thu Sep 03, 2009 9:38 pm
Location: Texas, USA
Reputation: 0

Unread postAuthor: Technician1002 » Sun Apr 24, 2011 11:58 pm

If the cache in your browser becomes corrupt, the cached graphics for buttons can become displayed improperly. It is rare but it happens. Were you at another website that had those graphics for some page buttons?

Try clearing the cache of your browser next time it happens, and be sure to check for critters.

If everyone got it I would suspect the website. Since only one user got it, I suspect the fault is in the browser.
  • 0

User avatar
Technician1002
Chief of Staff
Chief of Staff
 
Posts: 5190
Joined: Sat Apr 04, 2009 11:10 am
Reputation: 14

Sponsored

Sponsor
 


Unread postAuthor: clemsonguy1125 » Mon Apr 25, 2011 11:24 am

Thats a reference in instructables.com but thats all I know.
  • 0

User avatar
clemsonguy1125
Major General
Major General
 
Posts: 1485
Joined: Tue Jul 21, 2009 4:00 pm
Location: East Coast
Reputation: 1

Unread postAuthor: PCGUY » Mon Apr 25, 2011 8:10 pm

Technician1002 wrote:If the cache in your browser becomes corrupt, the cached graphics for buttons can become displayed improperly. It is rare but it happens. Were you at another website that had those graphics for some page buttons?

Try clearing the cache of your browser next time it happens, and be sure to check for critters.

If everyone got it I would suspect the website. Since only one user got it, I suspect the fault is in the browser.


Took the words right out of my mouth...

Sounds like something really funky happened on your computer with SpudFiles and your browser cache. I would scan the computer with a free antivirus/antimalware/antispyware utility just to be double sure.
  • 0

Yes, I am the guy that owns & operates SpudFiles (along with our extremely helpful moderators).
User avatar
PCGUY
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1576
Joined: Wed Aug 18, 2004 10:54 pm
Location: Illinois
Country: United States (us)
Reputation: 19

Return to Website Discussion

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], MSNbot Media, Yahoo [Bot]

Reputation System ©'